Palvelut

Autolasien vaihdot

Alkuperäiset varaosalasit (OEM).

Tuulilasikorjaukset

Autoilijana tiedät, että pienikin lasivaurio ennen pitkään vaurioittaa koko tuulilasin. Pystymme korjaamaan vähintään 75% kaikista kiveniskemävaurioista. Korjattu kohta on kestävä ja vauriosta riippuen parhaimmillaan lähes huomaamaton.

Ajovalojen entisöinti

Ajovalojen himmentymien, naarmujen ja sumentumien poistaminen. Hiomme ja kiiloitamme umpiot. Ja käsittelyyn kuuluu myös UV suoja.

Turvaurat

Turvaurat huolehtivat näkyvyyden säilymisestä pyyhkimien jokaisella pyyhkäisykerralla. Tuulilasi pysyy puhtaanpana, sekä häikäisy ja naarmuuntuminen vähenevät merkittävästi.

Aquacontrol

Tuulilasin kemiallinen käsittely.

Auton lasien tummennukset

Llumar merkkisillä kalvoilla 5 vuoden takuulla.

Tuulilasi

Autosi tuulilasi on paljon enemmän kuin vain lasi, joka pitää pölyn, tuulen ja sateen ulkona. Useimmat meistä tietävät, että puhdas ja kirkas tuulilasi on välttämätön hyvälle näkyvyydelle. Huono näkyvyys liikenteessä, johtuipa se sääolosuhteista tai likaisesta/vahingoittuneesta tuulilasista, on merkittävä tekijä monissa liikenneonnettomuuksissa.

Yhtä tärkeä on tietää, että autosi tuulilasi vaikuttaa ajoneuvon korin kiertojäykkyyteen ja se on suunniteltu turvaamaan ajoneuvon sisällä olevia kolarin sattuessa. Nykyään tuulilasi on myös muuttumassa tärkeäksi toimivaksi osaksi integroituja turvajärjestelmiä. Kaikki edellä mainittu selittää, miksi viallinen tuulilasi voi vaarantaa kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden.

Tuulilasi on tärkeä osa autosi turvallisuutta

Tuulilasi ei ole olemassa vain suojaamassa sateelta, estämässä kampaustasi sotkeentumasta tuulessa tai suojaamassa kasvojasi 120 km/h nopeudella iskeytyviltä ötököiltä. Se on paljon muutakin.

Ajoturvallisuudesta puhuttaessa monelle ensimmäisenä mieleen tulevat jarrut, moottori ja renkaat. Usein tuulilasin merkitys unohdetaan. Tiedämme kyllä, että ajaminen on vaarallista silloin, kun tuulilasi on huurteessa tai jäässä eikä näkyvyys tielle ole esteetön. Pidämme tuulilasia kuitenkin itsestäänselvyytenä, sillä se näyttää ”yksinkertaiselta”.

Tuulilasi on kuitenkin tärkeä osa koko autosi korirakennetta. Jopa 34 % autosi korirakenteesta voi olla tuulilasin varassa, jolloin on tärkeää, että lasi on ehjä. Lisäksi tuulilasilla on suuri merkitys turvatyynyjärjestelmän toiminnassa. Myös tuulilasin muotoilulla on iso vaikutus autosi aerodynamiikkaan ja sitä kautta polttoaineen kulutukseen.

Pienikin kiveniskemä tuulilasissa voi laajentua suureksi halkeamaksi heikentäen sinun ja matkustajien turvallisuutta. Korjauta tai vaihdata autosi tuulilasi ajoissa, mutta älä anna kenen tahansa tehdä sitä. Luota vain ammattilaisiin.

Lasivauriot ja oma turvallisuutesi

Autolasit ovat tärkeä osa auton korirakennetta. Kun lasi vaurioituu tai hajoaa, auton rakenteelliset ominaisuudet heikkenevät. Siksi on tärkeää, että lasi korjataan ammattilaisten toimesta laadukkailla tuotteilla.

Tiesitkö, että kuluneiden 40 vuoden aikana lasin määrä autoissa on kaksinkertaistunut? Siten niillä on myös yhä merkittävämpi rooli matkustajien turvallisuudessa.

Glassdrive asentamoilla käytämme alkuperäisiä varaosia, ja tavoitteenamme on aina palauttaa autosi sen alkuperäiseen kuntoon. Pyrimme aina ensin korjaamaan lasin. Mikäli se ei ole mahdollista, voimme vaihtaa tuuli-, sivu- tai takalasin kaiken merkkisiin ja mallisiin autoihin.

Huomaa, että tuulilasin korjaus voi olla sinulle jopa maksutonta riippuen autovakuutuksestasi. Useimmissa tapauksissa tuulilasin korjaaminen ei vaikuta edes autovakuutuksesi bonuksiin.

Tuulilasin korjaus

Pienikin kiveniskemä vaurio tai särö voi ajan mittaan vaurioittaa koko tuulilasin. Soita heti ammattilaiselle, sillä tuulilasin korjaus tehdään NOVUS korjausmenetelmällä tuulilasia irrottamatta. Säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Korjaus on nopea. Keskimäärin 40 minuutin kuluttua tuulilasi on jälleen ehjä, ja parhaimmillaan vauriokohta on lähes huomaamaton. (edellyttää puhdasta vauriota.) Korjauksilla on 3v. kirjallinen takuu. (paitsi halkeamat korjaajan arvion mukaan). Korjaus on ilman omavastuuta, jos sinulla on LASIVAKUUTUS (kysy omalta vakuutusyhtiöltäsi ) sillä nykyisin kaikki vakuutusyhtiöt maksavat tuulilasikorjauksen puolestasi, etkä menetä bonuksiasi.

Vinkki tuulilasivaurion sattuessa:

Kun kivi tai nasta iskee tuulilasin suosittelemme, että etsit vauriokohta tai kohdat, tutki myös lasin tummat reunat. Kuivaa lasi iskemän kohdalta ja kiinnitä kirkas teippi tai Novus -tarra, jonka saat ilmaiseksi korjauspisteistämme. Ohjaa auton puhallus pois vauriokohdalta, puhalla vain viileää ilmaa tuulilasiin. Liika lämpö voi nopeasti suurentaa vaurion. Muista, että teipin/tarran tehtävä on vain suojata vaurio lialta ja kosteudelta, se ei ole korjaustoimenpide! Tiedosta, että hoitamattomana pieninkin vaurio yleensä suureenee halkeamaksi. Älä siis turhaan viivyttele vaan soita heti Novus tuulilasikorjaamolle.

Tuulilasin vaihto

Tuulilasin sivu-, ja takalasin vaihto onnistuu ammattitaidolla  Ted´s Garagessa. Käytämme alkuperäisiä varaosalaseja (OEM). Näin varmistamme, että tuulilasi istuu juuri oikein autoosi. Näin vältämme mahdolliset vuodot ja epäsopivuudet. Tuulilasien lisäksi vaihdamme myös autosi taka- ja sivulasit. Palveluumme kuuluu ilmainen nouto ja palautus (nouto klo. 08.00 ja palautus 17 jälk.). Tarjoamme mahdollisuuden myös sijaisautolle.

Soita tai tule käymään, niin teemme sinulle tarjouksen nimenomaan sinun autoosi sopivasta oikeasta tuulilasista, sillä on ehdottoman tärkeää asentaa oikea tuulilasi entisen tilalle. On siis aina tiedettävää mm. lasin värisävy, lasiin sijoitetut tunnistimet (mm. sadetunnistin, kaistavahti, kosteustunnistin), antennit (mm. radio, TV, GPS), HUD – näyttö, lasin lämmitysmekanismit, akustiikka- ja lämpösäteilyn heijastusominaisuudet, uusittavat listat, kiinnikkeet ja painikkeet.

Autosi korirakenteen kiertojäykkyys voi olla peräti reilun kolmanneksen kiinni tuulilasista ja tuulilasilla on vaikutusta turvatyynyjärjestelmään. On siis tärkeää, että tuulilasi on hyvässä kunnossa ja turvallinen kaikilta osin.

Maksutavat

Maksutavat Tuulilasikorjaamo Ted’s Garagessa:

  • Käteinen
  • Pankkikortti
  • Luottokunnan kortit
  • GlassDrive (Resurs Bank) rahoitus / lasku

GlassDrive rahoitus – JOUSTAVAMPI TAPA MAKSAA OSTOKSESI

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

RAHOITUKSEN EDUT

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Laskutamme vakuutusyhtiöitä kun lasivakuutuksesi on voimassa!